To svende i ejerkredsen: Nu tager Jesper hul på generationsskiftet

To erfarne malersvende bliver nu en del af ejerkredsen i lokal malervirksomhed

Mads Kristiansen, Jesper Hansen og Dan Elholm <i>Privatfoto.</i>

Mads Kristiansen, Jesper Hansen og Dan Elholm Privatfoto.

HJØRRING:Siden 1996 har der stået Malermester Jesper Hansen på firmaets biler. Det står der stadig, men nu har malermesteren optaget to af sine erfarne svende i ejerkredsen. 

Dermed har Jesper Hansen taget hul på et generationsskifte, som først forventes afsluttet om 10 år.

- Kunderne vil ikke mærke nogen ændring. Virksomheden fortsætter i fuldstændig samme ånd, hvad enten vi udfører opgaver for private eller for erhvervskunder, understreger Jesper Hansen.

Nye kompagnoner

De to nye kompagnoner er Mads Kristiansen, der blev ansat som lærling i firmaet i 2003, og Dan Elholm, der har været ansat som svend siden 2011. 

Jesper Hansen er hjørringenser og udlært hos en kollega i byen. Efter læretiden fandt han hurtigt ud af, at han havde det bedst med at være sin egen herre, så han etablerede som bare 23-årig sit første værksted på Harkenvej i Rakkeby. Senere er firmaet flyttet til Hjørring, hvor der er både kontor og værksted på Vandværksvej.

Mange faste kunder

Malermester Jesper Hansen løser opgaver for mange faste kunder. Det er eksempelvis boligforeninger i forbindelse med fraflytninger, nybyggeri ved flere typehusfirmaer, forsikringsskader for både private og erhvervskunder og ellers en bred vifte af ydelser. Firmaet dækker hele Nordjylland. 

- Ingen opgave er for lille eller for stor, fastslår malermesteren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.