Ung røver slog til mod SuperBrugsen: Truede sig til kontanter med hånd i lommen

Nordjyllands Politi leder lørdag aften en ung mand på 18-20 år, som klokken 19 truede sig til et mindre kontantbeløb

Flere politipatruljer er lørdag aften rykket til Sindal for at eftersøge en ung mand, der tidligere på aftenen begik røveri mod SuperBrugsen. Foto: Jan Pedersen

Flere politipatruljer er lørdag aften rykket til Sindal for at eftersøge en ung mand, der tidligere på aftenen begik røveri mod SuperBrugsen. Foto: Jan Pedersen

SINDAL:Flere politipatruljer er lørdag aften til stede i Sindal på jagt efter en ung mand, der ved 19-tiden begik røveri mod SuperBrugsen i Nørregade.

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck.

Røveriet fandt sted klokken 19, da den unge mand indfandt sig i butikken.

- Han havde hånden i jakkelommen og truede sig til et mindre kontantbeløb, som ikke helt er opgjort endnu. Han sagde "giv mig pengene", og da han så havde fået dem udleveret, forsvandt han ud af butikken, fortæller Henrik Beck.

I forvirringen var der ingen, der så hvordan den unge mand kom væk fra butikken, og ingen har lagt mærke til et køretøj. Derfor formoder politiet, at manden er stukket af til fods.

- Men han er blevet fanget på butikkens overvågningskameraer, og vi har fået nogle rigtig gode billeder af ham. Så jeg tør godt sige, at han nok skal blive fundet, siger Henrik Beck.

Gerningsmanden beskrives som:

- 18-20 år gammel og dansk af udseende

- 180 centimet er høj

- Iført mørkegrå jakke med hætte og mørke bukser med teksten "EA7" på låret

Vagtchef Henrik Beck vil ikke gætte på, om manden er lokal, men oplyser til Nordjyske, at hverken personale eller kunder i SuperBrugsen kom noget til ved røveriet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.