Hobro forlænger med forsvarsprofil

Rutineret midterforsvarer snupper to år med i den gule trøje

Superligaoprykkerne fra Hobro IK har forlænget aftalen med den centrale midterforsvarer Anders Egholm. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Superligaoprykkerne fra Hobro IK har forlænget aftalen med den centrale midterforsvarer Anders Egholm. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

HOBRO:Superligaoprykkerne fra Hobro IK har forlænget aftalen med den centrale midterforsvarer Anders Egholm.

Den rutinerede forsvarsspiller og Hobro er blevet enige om en ny kontrakt, som løber frem til juni 2016.

31-årige Anders Egholm er en af de spillere i truppen, der har flest Superliga-kampe på CV´et. Han har indtil nu spillet 103 kampe i Danmarks bedste fodboldrække for Esbjerg, SønderjyskE og Randers FC.

- Jeg er rigtig glad for, at vi blev enige om en ny aftale. Det betyder, at jeg fortsat kan være med i klubbens udvikling, og så vil jeg kunne spille Superliga igen efter sommerferien, siger Anders Egholm i en pressemeddelelse fra Hobro IK.

Den 189 centimeter høje midterforsvarer har sin styrke i hovedspillet og er værdifuld på standardsituationer såvel offensivt som defensivt.

- Anders Egholm er en dygtig defensiv spiller, der samtidig er god til at dele ud af sine erfaringer. Han er ofte en samlende faktor i truppen og har en stor rutine, som mange af de øvrige spillere kan læne sig opad. Vi er pavestolte over, at Anders vil fortsætte hos os, siger Hobro IK-træner, Jonas Dal Andersen i pressemeddelelsen.

Hobro indleder Superligasæsonen på udebane mod OB i første spillerunde, som afvikles mellem 18.- og 21. juli.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.