Hobro gravede sit eget hul dybere

Superligaens bundprop tabte tæt dyst til FC Nordsjælland på DS Arena

Foto: Bent Bach

Foto: Bent Bach

HOBRO:FC Nordsjælland var en tand skarpere i deres spil, og derfor vandt de lørdag 1-0 over Hobro IK i Alka Superligaen. Med nederlaget hænger nordjyderne fast i bunden - med seks point op til Esbjerg, der søndag møder FC Midtjylland.

Kampens afgørelse faldt i det 66. minut, da Joshua John blev spillet fri i venstre side af feltet. FCN’s hollænder sparkede uimodståeligt bolden op i nettaget bag en sagesløs Jesper Rask.

Gæsterne startede også kampen klart bedst og ejede bolden i den første halve time. Martin Vingaard tvang Jesper Rask til en flot redning, og Joshua John var uheldig med at ramme indersiden af stolpen.

I det sidste kvarter af første halvleg fik Hobro dog langt et hårdt tryk på FC Nordsjælland, som til gengæld evnede at komme i vejen for det meste. Et frispark fra

tilbagevendte Jacob Tjørnelund blev rettet af og gik snert forbi, og Mayron Georges flugtning fra tæt hold ramte en forsvarer i ryggen.

Fra anden halvlegs start var FC Nordsjælland tilbage i førersædet. Jesper Rask måtte hive endnu en flot redning op, da Marcus Ingvartsen sled sig foran Mads Justesen på et indlæg. Kort efter faldt gæsternes mål, og det fik Hobro til at vågne op til en ny dåd.

I den resterende del af kampen koncentrerede FC Nordsjælland sig dog også om at forsvare føringen og satse på omstillinger. Hobro pumpede bolde i feltet, men den helt store åbne chance kom aldrig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.