Kunst

Hobro-pige i spidsen for Kunstetagerne

Kommunen har endelig ansat en medarbejder på kunstmuseet

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vibeke Skov Kromann-Andersen er ansat formidler af Kunstetagerne. Her sammen med et værk af Vibeke Glarbo. Det kan tolkes som halv åbent eller halvt lukket. Vibeke Skov vælger den åbne løsning. Foto: Lars Pauli

HOBRO:Kunstetagerne i Hobro har for første gang fået en medarbejder på den kommunale lønningsliste. 37-årige Vibeke Skov Kromann-Andersen, der er født og opvokset i Hobro er blevet headhuntet til stillingen som kunstfaglig medarbejder ved Kunstetagerne i Hobro.

Hun skal sørge for formidling af Kunstetagerne, der er et kunstmuseum, som er groet op af en ihærdig frivillig indsats fra Hobro Kunstsamling og Mariagerfjord Kunstforenings bestyrelser. Specielt de to formænd, Svend Nielsen og Søren C. Olesen har gennem årene arbejdet intenst med opgaven og har i årevis peget på, at kommunen godt kunne komme lidt mere på banen.

Det er sket nu med ansættelsen af Vibeke Skov Kromann-Andersen.

Hun havde første arbejdsdag mandag, og blev budt velkommen på næstøverste etage af formand for kulturudvalget, Jørgen Pontoppidan, de to foreningsformænd, næstformand fra kunstforeningen, Kjeld Nissen og leder af Hobro Bibliotek, Hans Ulrich Hansen.

Hun er i første omgang kun ansat med 28 timer om ugen, men budgettet for 2015 giver mulighed for et heltidsjob.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst