Hobro sikrer sig ny angriber

Hobro IK har hentet endnu en spiller til den kommende sæson

Jens Hammer Sørensen har præsenteret sin anden nye spiller i denne uge. Arkivfoto: Lars Pauli

Jens Hammer Sørensen har præsenteret sin anden nye spiller i denne uge. Arkivfoto: Lars Pauli

HOBRO:Hobro IK kan søndag præsentere sin anden nye spiller på en uge.

Denne gang er der tale om den 27-årige angriber Morten Beck Andersen, der har været på kontrakt i Silkeborg de seneste to sæsoner.

Den 190 centimeter høje angriber har i Hobro IK fået kontrakt frem til 30. juni 2016.

- Morten Beck Andersen kan først og fremmest score mål, og det gør han gerne fra alle positioner med både hoved og fødder. Han er en af de spillere, der har gjort et stort indtryk på os, fordi han altid har scoret mod os. I Morten Beck Andersen får vi en farlig boksspiller med en god fysik, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse om angriberen, der har scoret 27 mål i 60 kampe for Silkeborg IF.

- En fremtid i Hobro IK er det rigtige match for mig, da jeg føler, at klubben virkelig har villet mig, hvilket betyder meget for mig. Samtidig ser jeg frem til at spille i en klub, der med få midler har gennemgået en imponerende udvikling og nu har etableret sig i Alka Superligaen, siger Morten Beck Andersen, der får trøjenummer 9.

Morten Beck Andersen fik sin fodboldopvækst i AGF, hvor han debuterede for førsteholdet i 2007. Siden har han været en tur i Skive, hvor det blev til 35 mål i 103 kampe, inden han i 2013 havnede i Silkeborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.