Hobro IK

Hobro-talent forlænger

Unge Mikkel Mejlstrup Pedersen tager turen med op i Superligaen

Mikkel Mejlstrup Pedersen bliver i Hobro på Amerikavej, hvor han er opvokset, endnu et år. Foto: Peter Broen

Mikkel Mejlstrup Pedersen bliver i Hobro på Amerikavej, hvor han er opvokset, endnu et år. Foto: Peter Broen

FODBOLD:Mandag trænede han med, da Hobro IK trænede for første gang efter en kort sommerpause. Samme dag kan Hobro IK så melde ud, at 21-årige Mikkel Mejlstrup Pedersen tager turen med himmerlændingene op i Alka Superligaen.

Den unge spiller, som både kan gøre sig som back, kant og på den centrale midtbane, har tilkæmpet sig mere og mere spilletid for hobrogenserne i denne sæson. I alt har han fået spilletid i 22 kampe, når man tæller to opgør i pokalturneringen med.

Nu skal allroundspilleren så forsøge at bide sig fast på holdet hos vinderen af sidste sæsons NordicBet Liga.

- Jeg har haft et rigtig godt år i Hobro IK, så jeg er glad for, at vi er blevet enige om at forlænge samarbejdet. Jeg håber, at jeg i den kommende sæson kan få endnu mere spilletid og få endnu flere startpladser, så jeg kan fortsætte den positive udvikling, jeg har gennemgået i Hobro IK det seneste år, siger Hobro-talentet i en pressemeddelelse.

Foruden Mikkel Mejlstrup Pedersen har Hobro forlænget med Yaw Amankwah, Björn Kopplin, Nicholas Gotfredsen og Mads Justesen, siden nordjyderne sikrede sig oprykning til landets fineste fodboldrække.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.