Hobro-træner: Vi er ikke reddet

Hobro har brug for point i dag mod Lyngby

Hobro-træner Jonas Dal skal genrejse sit hold efter midtugens skuffelse i Fredericia. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Hobro-træner Jonas Dal skal genrejse sit hold efter midtugens skuffelse i Fredericia. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

HOBRO:Med mandagens tvangsnedrykning af FC Hjørring blev kampen for overlevelse i fodboldens 1. division en noget diffus størrelse.

Udgangspunktet er, at de to nedrykkere er fundet i form af FC Hjørring og konkursramte FC Fyn.

Det er dog med det forbehold, at Hjørring kan få omstødt sin tvangsnedrykning, så når Hobro lørdag møder Lyngby, går man på banen som om intet var hændt.

- Vi er reddet, når det ikke længere er matematisk muligt for os at blive nummer 11. Alt det andet er vi ikke herrer over, så det fokuserer vi overhovedet ikke på, lyder det fra Hobro-træner Jonas Dal.

I opgøret mod Lyngby skal Hobro forsøge at rejse sig fra midtugens dårlige oplevelse i Fredericia. Et opgør, hvor Hobro trods en 3-2-føring og en mand i overtal, endte med at tabe 3-5.

- Jeg tror egentlig, vi får let nok ved at rejse os. Vi spillede en fantastisk kamp i Fredericia, men blev desværre desværre for nogle store personlige fejl. Resultatet var skidt, men vi kan tage rigtig meget med videre, siger Jonas Dal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.