Høge-direktør: Derfor valgte vi Pirates

Frederikshavn White Hawks ville hellere møde lokalrivaler end Esbjerg

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

FREDERIKSHAVN:Valget faldt på lokalrivalerne fra Aalborg Pirates, da Frederikshavn White Hawks tirsdag aften skulle vælge modstander til de kommende kvartfinaler i Metal Ligaen.

Som tredjevælger kunne høgene ellers også have valgt Esbjerg, men vendelboerne foretrak altså piraterne.

- Vi vurderer Esbjerg til at være et lidt stærkere hold end Aalborg. Esbjerg har især en rigtig stærk førstekæde, der på egen hånd kan afgøre kampe, og det føler vi ikke, at Aalborg har i samme grad. Deres hold er ikke ligeså bredt, lyder det fra direktør Henrik Andersen.

Tager favoritværdigheden

Han kan nu se frem til potentielt syv drabelige opgør om det nordjyske ishockeyherredømme.

- Mange har sagt, at det er modigt af os at vælge Aalborg, fordi det er et lokalbrag, som godt kan give noget pres, men helt ærligt så glæder jeg mig, og det gør spillerne også. Det bliver nogle fantastiske kampe med mange mennesker på lægterne, siger White Hawks-direktøren.

Bedømt på sæsonens hidtidige møder er det dog helt lige mellem de to nordjyske mandskaber. I begyndelsen af sæsonen sendte Aalborg Pirates Frederikshavn ud af pokalturneringen, og grundspillets fire indbyrdes møder har givet to sejre til hver.

- De sluttede som nummer otte, mens vi blev nummer tre, så vi bør være favoritter, og det skal vi også være. Vi skal kunne matche dem over syv kampe, siger Henrik Andersen.

Kvartfinaleserien begynder fredag i Frederikshavn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.