Høj på Skam og fiskekaker

Skam-event på Brønderslev Bibliotek onsdag

19. april bliver der Skam-event i Brønderslev.

19. april bliver der Skam-event i Brønderslev.

BRØNDERSLEV:I kølvandet på premieren af fjerde sæson af Skam sætter Aalborg Bibliotekerne torsdag 20. april ind med et særarrangement, der skal hylde og indfange kontrasterne i den superpopulære, norske ungdomsserie.

- En verden af Skam, som arrangementet hedder, er en del af en nordjysk tour, hvor der afholdes Skam-events på Frederikshavn Bibliotek (18. april) og Brønderslev Bibliotek (19. april), inden det ender med den helt store finale på Aalborg Hovedbibliotek.

- Det har fra starten været klart for os, at den norske tv-serie Skam kan noget helt specielt, siger Ida Jensen, der er medarrangør på den aalborgensiske del af touren.

- Den rammer ikke kun unge, men sætter sig på tværs af generationer og nationer, og er drittbra til at vikle sig om de følelser og livsvilkår, som vi allesammen slås med - fx ensomhed, venskaber og svigt."

Det første afsnit af den nye - og sidste sæson af serien - vises i dansk tv søndag 16. april, og Aalborg Bibliotekerne har derfor inviteret ledende eksperter fra det danske fan-community ‘Kosegruppa DK’ til at trække de lange linjer gennem alle Skam-sæsoner og frem til nu.

Norsk tapas og videosafari

Ud over publikums- og paneldebatter byder arrangementet også på Oslo-videosafari, norsk tapas m. bl.a. fiskekaker, sms-battle, crash-kursus i norsk slang og et væld af afstikkere til alt det andet, der er kult, norsk og helt, helt særligt.

Arrangementet 20. april vil være en oplagt lejlighed for Skam-fans til at finde sammen og møde andre, der er vilde med serien; men er man blot nysgerrig på, hvad det hele drejer sig om, har arrangementet et format, der også henvender sig til dem, der endnu ikke er omvendte Skam-fans.

På Aalborg Bibliotekerne sker det torsdag 20. april klokken 16.30, og altså dagen før i Brønderslev

Arrangementet er gratis, tilmelding er ikke nødvendig.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.