Højt humør og oliepenge

En flok unge nordmænd fra Stavanger fejrer nytår på Bakkegården i Arup

Så er der dækket op til en lille uge i selskab med gode venner og selvfølgelig også til nytårsfest på Bakkegården. Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Så er der dækket op til en lille uge i selskab med gode venner og selvfølgelig også til nytårsfest på Bakkegården. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

ARUP:Hvad har Danmark som Norge ikke har - og som gør det til en rigtig god ide at fejre nytår her til lands. Set med norske øjne.

Det ved 27 unge nordmænd, som forleden indlogerede sig på Bakkegården i Arup for i en lille uges tid at slappe af i gode venners selskab - og for at fejre nytårs aften. Svaret er i al enkelthed rimelige priser på indlogering, anderledes muligheder for at købe fyrværkeri og særdeles attraktive priser på basale nødvendigheder som mad og drikkevarer.

Når danskere på denne årstid ruller ombord på færgen i Hirtshals for at begive sig til ”Vinternorge”, er bilen ofte pakket med både mad og drikke erhvervet til hjemlige priser, men da bilerne med de 27 unge sejlede den anden vej, fra Kristiansand til Hirtshals var lasten ud over tøj og passagerer ”masser af godt humør og oliepenge”.

Sådan - og sagt med et smil, men selv om der er oliepenge mellem de norske hænder, så ville det alligevel være noget af en udskrivning for flokken at finde en fjeldstue af tilsvarende kvalitet som Bakkegården i Arup til en overkommelig pris.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.