Sport

Holgersson: Godt styr på bagkæden

AaB’s nye forsvarsgeneral glæder sig over nordjydernes defensiv

Markus Holgersson har kun trænet med i få uger, men den indbyrdes forståelse i forsvaret er ved at være på plads, mener han. Arkivfoto: Bente Poder

Markus Holgersson har kun trænet med i få uger, men den indbyrdes forståelse i forsvaret er ved at være på plads, mener han. Arkivfoto: Bente Poder

FARUM:Selvom FC Nordsjælland pressede gevaldigt på i anden halvleg af fredagens træningskamp, så holdt AaB dem fra at score mere end ét mål - som Nicolai Larsen endda var tæt på at holde ude af målet.

En stor del af æren tilfalder AaB’s nye forsvarsspiller, Markus Holgersson, der dirigede og organiserede forsvaret al den tid, han var på banen.

- Det falder mig meget naturligt, også selvom jeg er ny i klubben. Det er nødvendigt på den position, jeg spiller, og især når vi har så mange unge spillere på holdet, siger han.

- Men det kan kun lade sig gøre, fordi alle i bagkæden ved, hvad det handler om. Så er det ikke vigtigt, om det er mig eller en anden, der råber noget.

Trods sine få uger i klubben, så mener han, at den indbyrdes forståelse er ved at være på plads i forsvaret.

- Vi er ved at have godt styr på det nede bagi. Der er selvfølgelig nogle ting, der kun kommer ved at spille flere kampe sammen, men alt i alt går det rigtigt godt, siger han.

Cheftræneren er da også meget tilfreds med sin nye forsvarsgeneral.

- Han er kommet ind med nogle af de ting, vi skulle bruge. Han styrer den bagkæde rigtigt stærkt, både på grund af sin erfaring, men også på grund af sin stil på banen, siger Lars Søndergaard.

- Du kan altid høre ham dernede, når han råber de andre op og gør opmærksom på, hvad der sker rundt omkring. Det er med til at give en ro, som er virkelig vigtig i et forsvar.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst