Holm Pedersens ånd lever videre

30 medarbejdere fra det nu lukkede vognmandsfirma P.C. Holm Pedersen i Hvalpsund mødtes lørdag til et gensyn og snak om gamle dage

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HVALPSUND:For en flok tidligere kollegaer fra P.C. Holm Pedersen var lørdag en helt særlig dag.

For selvom firmaet lukkede i 2005, og mændene for længst er stoppet med at arbejde sammen, mødes de stadig en gang om året for at mindes gamle dage hos vognmandsfirmaet.

- Der var et sammenhold i den her virksomhed, som var helt ubeskriveligt. Holdte du med en tom last et eller andet sted, jamen så kørte du gerne 50-100 kilometer bare for at være sammen med de andre, fortæller Per ”Krølleper” Jensen.

Firmaet blev etableret i 1927 og var i mange år en af Danmarks største transportører af kød til Sydeuropa og særligt Italien. I 2002 blev firmaet dog solgt til transportkoncernen IAT, som lukkede afdelingen i Hvalpsund i 2005.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.