Hot Shots bankede lokalrival

Brønderslev holdt legestue mod Frederikshavn i floorball-ligaens kvartfinaler

Niklas Juul Jensen drev lørdag og søndag gæk med sine tidligere holdkammerater fra Frederikshavn Blackhawks. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Niklas Juul Jensen drev lørdag og søndag gæk med sine tidligere holdkammerater fra Frederikshavn Blackhawks. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

BRØNDERSLEV:Det begyndte rigtig skidt og sluttede frygteligt. I hvert fald fra udeholdets perspektiv. Frederikshavn Blackhawks Floorball Club gæstede lørdag og søndag Brønderslev. Her tog de forsvarende mestre fra Hot Shots sig kærligt af gæsterne. 11-4 og 18-4 vandt brønderslevboerne i de to første kvartfinalekampe i Unihoc Floorball Ligaen.

- Efter første kamp tænkte jeg, at vi kunne komme tilbage og lave en god indsats. Det skal jeg så lige love for, vi ikke gjorde, siger Søren Frederiksen, træner for Frederikshavn Blackhawks.

Efter weekendens to rivalopgør fører mestrene fra Hot Shots femkampsserien med 2-0 i kampe. Det betyder, at brønderslevboerne kan afslutte serien med en sejr lørdag.

- Jeg synes, vi har gode chancer for at lukke serien på lørdag allerede, siger Hot Shots’ cheftræner, Steffen Jensen.

Han fokuserer nu på at indprente hos spillerne, at Brønderslev ikke har vundet lørdagens kamp på forhånd, bare fordi denne weekend endte med to opvisninger.

Den samme opgave står Søren Frederiksen i Frederikshavn over for.

- Vi har megasvært ved at komme tilbage fra sådan en kamp, men vi skal ikke bare lægge os ned. Vi kæmper, der står 0-0 igen på lørdag, og vi er på hjemmebane, siger Black Hawks’ træner.

Hvis Frederikshavn vinder lørdagens kvartfinale, spilles den fjerde kvartfinalekamp søndag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.