Hukommelsessvigt – og god takt og tone

Ole Eskesen skriver om den politiske tone

OMDØMME:På et velbesøgt vælgermøde i Hørmested forleden oplevede jeg et godt eksempel på, hvad der er med til at miskreditere politikernes omdømme i hverdagen.

Ivan Leth følte sig kaldet til at revse Morten Klyvø, Lokallisten, fordi han fremførte sine betænkeligheder ved opførelsen af et stort Bilka center i Hjørring. Det er han naturligvis i sin gode ret til, men tonen og det høviske nedgørende og nedladende sprogbrug som blev taget i brug, vil jeg ikke citere her.

Jeg tror enhver der kender ham ved, at såfremt man ikke lige er enig med ham og hans paniske bestræbelser på at retfærdiggøre sig selv, når han bliver kritiseret for ikke at stemme imod lukning af Hørmested og Mosbjerg skoler samt lukning af ældrecenteret i Mosbjerg, ja så skal man overfuses og latterliggøres for at han kan score nogle billige point.

Trist for politikerstanden og deres omdømme, at han ikke har format til at indrømme, at han lod disse institutioner slagte for et ben i byrådet. Vi der kender ham ved jo, han er til salgs for ”billig portvin og slesk tale”, som han selv siger man kommer langt med.

Pointen er at han for at få noget omtale forfalder til den slags beskidte tricks og i øvrigt lader hånt om god takt og tone, hvilket jeg da også gjorde ham opmærksom på. Alle ved jo at han undlod at stemme, da lukningen af Mosbjerg Skole var på dagsordenen.

Hvorfor stemte han ikke imod? Jeg håber ikke vælgernes hukommelse svigter, når de går til stemmeurnerne. (Forkortet af red.)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.