Hul i havnen kan blive hul i hovedet

forfalden privat pier på Øster Hurup havn er livsfarlig

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hele havnepieren synker. En gammel spunsvæg i midten holder dog sammen på konstruktionen. Foto: Lars Pauli

ØSTER HURUP: En mand faldt i et gabende hul i pieren i Øster Hurup, og både ham, der samlede ham op og samtlige foreninger med tilknytning til havnen synes, det er under al kritik.

Man risikerer, at der kommer folk alvorligt til skade.

Det er snart fem år siden, ejeren af pieren, Ove Rasmussen fra Skjellerup, skulle have repareret og bebygget pieren, der i dag er i stærkt forfald.

Havneforeningerne har en henvendelse til formanden for kommunens tekniske udvalg, Preben Christensen på vej, og han lover, at sagen bliver taget op allerede torsdag, hvor byrådet vil få en orientering om havnens tilstand og kommunens forpligtelser.

Ove Rasmussen købte pieren af den gamle Hadsund Kommune i 2006 og har planer om et toetagers byggeri med plads til både restaurant og butikker.

Han undskylder sig med, at der kom en finanskrise på tværs, men at han i øvrigt må til at se på, hvad der skal gøres ved den pier, der efter hans mening har lidt yderligere overlast efter at Mariagerfjord Vand har lagt spildevandsledning ud i Kattegat.

I den forbindelse lå to store fartøjer til kaj ved pieren, og det havde den efter Ove Rasmussens opfattelse bestemt ikke godt af.

- De har jo fuldstændig splittet den ad, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.