Humøret stiger med kommunalt tilskud

Humørdanserne i Blære godkendt som folkeoplysende forening

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BLÆRE:Deltagerne levede helt op til forenings-vedtægterne, da 39 af de 42 medlemmer af Humørdanserne tirsdag holdt juleafslutning i Blære Multicenter.

Humørdanserne har tidligere danset i gymnastiksalen på Blære Skole, men efter byggeriet af Blære Multicenter, er det i det store, fine nye hus, der er blevet trænet bl.a. jive, quickstep og cha-cha-cha med smil på ansigterne og sved på panden.

Prisen for lejen i multicentret er ca. dobbelt så høj som den gamle, så foreningen øjnede en mulighed for at få kommunalt tilskud, men fik endnu mere sved på panden, da det viste sig, at foreningen ikke var godkendt som folkeoplysende forening.

Men det er den blevet nu, efter at vedtægterne er tilpasset kravene til foreninger, der dækker hele Vesthimmerlands Kommune.

Fritidsrådet og Kultur- og Fritidsudvalget har godkendt Humørdanserne som folkeoplysende og dermed tilskudsberettiget forening fra januar 2015.

Foreningen har tilstrækkeligt på kistebunden til at finansiere den højere udgift for den forgangne sæson, så deltagerprisen 1000 kr. pr. halve sæson sættes ikke op.

Normalt valser de glade dansere rundt i flade sko og lange bukser på tirsdags trænings-aftener, men til juleafslutningen medbringer alle mad og drikke og tager festtøjet på.

Den elektroniske musik styret fra instruktør Inge Myrups iPhone bliver afløst af levende musik ved Svend Bisgaard.

Sammen med sin frue, Inger Bisgaard overraskede han i den grad ved juleafslutningen ved pludselig at optræde som Sussi og Leo - play back.

Humøret fik endnu et par takter opad, før der blev sluttet af med party-dans i hallen og svedt igennem.

Danserne begynder igen tirsdag 6. januar med plads til nye, der er i humør til en dans.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.