Hun er både landmandskone og tandlæge

Marie Leenskjold Olsen er begyndt som tandlæge i klinikken i Brinck Seidelinsgade, men hun har også andre talenter

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Det er vist meget heldigt, at hygiejne er en del af uddannelsen som tandlæge...

I hvert fald hvis ens tænder havner mellem hænderne på Marie Leenskjold Olsen, der er startet som tandlæge i klinikken i Brinck Seidelinsgade.

Hun er nemlig den usædvanlige kombination af tandlæge og landmandskone ... og er bestemt ikke bleg for at tage ved derhjemme på gården ved Astrup.

Det er nu ikke til at se på de renskurede hænder, som møder folk med et fast håndtryk.

- Vi har et par gode hjælpere på gården, så vi plejer at sige, at jeg tager mig af det derinde og han tager sig af det derude, smiler Marie Leenskjold Olsen.

Den unge tandlæge må dog ind imellem lige hjælpe til med fordringen af dyrene på gården, som parret overtog tidligere på året.

Det generer ikke den friske pige, der tilsyneladende er frisk på de fleste udfordringer. Også at flytte til Vendsyssel for som nyuddannet tandlæge i 2006 at få et arbejde.

- Det er ellers svært at lokke arbejdskraft ud i toppen af den rådne banan, smiler de hos tandlægerne i Brinck Seidelinsgade.

Det var dog ikke dem, der i første gang fik fingrene i Marie Leenskjold Olsen. Hun startede med at arbejde syv år i et tandlægehus i Sæby, men blev så anbefalet at søge den ledige stilling hos tandlægerne i Hjørring, hvor de er i gang med et generationsskifte.

- Jeg var rigtig glad for at være i Sæby, men var solgt på stedet, da jeg kom her i huset, erkender Marie Leenskjold Olsen.

Og hos Tandlægerne i Brinck Seidelinsgade er den friske pige hurtigt blevet en del af huset. Populær hos både kollegerne og klienterne. toto

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.