Hundehoveder med hømhøm

Hunde har været årets varme emne, fremgik det af Gedeskægsfestens optog

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GEDSTED:Det var altså ikke rigtige hømhøm’er, der var i hundeposerne hos Gedsted Beboer- og Erhvervsforening i Gedeskægsfestens optog søndag. Med en forsigtig hånd under en veltillukket pose kunne man ganske vist konstatere, at konsistensen ikke var helt af vejen.

- Men den er jo kold. Til gengæld var der en, der smed en rigtig hundepose efter os. Den var varm endnu, fortalte Doris Lauritzen, formand for Beboer- og Erhvervsforeningen, som holder af at bruge optoget til at udtrykke årets varme lokale emne, som fylder i snakken i byen og på Facebook.

Det blev da også Gedsted Beboer- og Erhvervsforening, der løb med førstepræmien i optoget for deres hundeskovsparade, mens Plejecenter Søndervang blev nummer to med et royalt indslag, og Dagli’Brugsen med sit sølvbryllup fik tredjepladsen.

Den ugelange Gedeskægsfest sluttede søndag med udnævnelsen af det nye Hyrdepar, Jytte og Kurt Christoffersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.