Hune By Night var godt besøgt

Mange turister og fastboende kiggede forbi for at lege guldgravere, se modeshow og nyde koncert

20
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HUNE:Mange forbinder sommeren med By Night-arrangementer, hvor butikkerne holder åbent hele aftenen. Mandag var turen kommet til Hune, hvor der fra morgenstunden var godt besøgt af både turister og fastboende.

De tog del i de mange aktiviteter, der var planlagt i løbet af dagen.

Mange af byens butikker og ildsjælene i byen havde været kreative og lavet små oaser rundt i byen. For eksempel var der ved Butik Laden mulighed for spisning, og der var også levende musik.

Hos Kirkensgaard var en stor container placeret, her kunne børnene lede efter ”guld” og belønningen var små slik poser.

- Der har været rigtig mange, som har forsøgt sig som guldgraver, fortæller Henrik Meyer, som sammen med HC entreprenøren har leveret sand og container.

Der var også rigtig mange tilskuere til modeshowet, som blev afviklet på torvet i Hune.

By Night i Hune sluttede med en fin koncert med Lune Carlsen og hans musikalske legekammerater. De spillede populære Kim Larsen sange.

Publikum fik lov at bestemme mange af sangene, og en del forældre var gode til at sende børnene op til scenen med ønsker.

- Vi har haft 2000 gæster inde hele dagen, fortalte John Andersen fra Kulturhuset og fortsætter.

- Til koncerten var der 1000 til 1200 gæster. Det var en dejlig aften måske lidt kold, men havde man en varm trøje gik det også.

Planlægningen af By Night til næste år er allerede i gang.

- Vi ser allerede frem mod By Night næste år, og her vil det blive business as usual, som man siger, for det er nu hyggeligt med familien Danmark i Hune med fællessang med Lune Carlsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.