Hurra for Blåkildevej!

1. december åbner børnehaven på ny adresse

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Både børn og voksne havde glædet sig til dagen.

Jublende råb fra en lille flok glade børn, bevæbnet med flag og store smil, rungede mellem hvide betonvægge og overdøvede næsten rådmand Mai-Britt Iversens (S) tale.

Hun og de andre voksne, som var forsamlet til rejsegilde for Børnehaven Blåkildevej, kunne dog ikke lade være med at smile. For selvom de voksnes snak og budskaber delvist druknede i børnenes leg, så viste det samtidig, at institutionen er godt på vej til at blive rammen om et rigtig godt børneliv.

- Kære alle sammen - det er fantastisk at være rådmand og få lov til at indvie en børnehave som den her, smilede Mai-Britt Iversen og bøjede sig ned mod børnene, der velopdragent havde forsamlet sig hos pædagogerne.

- Unger, er I klar, spurgte rådmanden og råbte sammen med børnene fire hviskende hurra for den kommende Børnehaven Blåkildevej og sluttede af med et stort brøl, hvor børnekroppe og flag i fællesskab satte streg under alle forventningerne til det nye eventyr.

I to år har børnehaven været midlertidigt placeret i to sammenbyggede lejligheder - det har været en periode præget med usikkerhed omkring, hvad fremtiden ville bringe, fortæller pædagogisk leder af institutionen, Poul Jensen - der har sågar været tale om at nedlægge børnehaven.

Til sidst besluttede forvaltningen alligevel at lade institutionen overleve i nye omgivelser, hvor børn og voksne i fællesskab kan sætte deres eget aftryk på institution og legeplads. Samtidig bliver børnehavens børneantal fordoblet til 60 børn.

- Det bliver rigtig godt, smilede en af institutionens pædagoger, Helle Ryom, forventningsfuldt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.