Hurra for skolen

Tilsted Skoles 75 års jubilæum fejret

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Børn og voksne på Tilsted Skole sendte i alt 200 balloner til vejrs.

TILSTED:- Det er fedt nok. Det kan blive sjovt engang at komme tilbage og se træet, og sige: Det har jeg været med til at plante, fortæller Jacob Dybdahl fra 6. klasse på Tilsted Skole.

Han er næstformand for skolens elevråd, og sammen med formanden, klassekammeraten Thea Petersen, satte han mandag formiddag et egetræ i jorden ved Tilsted Skole. Det skete i anledning af, at skolen i år fylder 75.

De to skal skifte skole efter sommerferien. Men de er enige om, at det har været nogle gode år i Tilsted:

Det nyplantede egetræ står ikke langt fra en anden eg, der kom i jorden for præcis 25 år siden - da skolen fyldte 50 år. I går blev 75 års-jubilæet i øvrigt fejret med en sang, skrevet til lejligheden af en af skolens lærere, Elin Hove. En tidligere elev, Mads Frost, der i dag bor i Hillerslev, fortalte om, hvordan det var at gå i skole i Tilsted i 1950’erne.

Og Egon Carl Jensen, der var leder af Tilsted Skole i mere end 30 år - fra 1959 til 1992 - præsenterede en ny udgave af det logo, han i sin tid skabte til skolen. Logoet har han nu foreviget i form af et maleri, som omgående kom op at hænge ved indgangen til skolens sal.

Efter talerne, fællessangen og træplantningen blev 200 balloner sendt op under den skyfri himmel, hvor en ganske svag brise befordrede jubilæumshilsnerne mod sydvest.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.