Hvepseplagen er på trapperne

Lille, lokalt firma tager kampen op mod skadedyr af næsten enhver slags

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JERSLEV:Om få uger er hvepseplagen igen over os.

Hvepsene er færdige med at fange insekter og fodre larverne hjemme i boet, og bruger resten af deres korte liv på at jagte det helt store sukkertrip. De vil have vores sodavand og is og andre søde sager, og hvis vi kommer i vejen for hvepsene, er det værst for os selv.

Vil man undgå de sukkerhungrende hvepse, er det ved at være tid til at få hvepseboene fjernet, og det kan man gøre selv, hvis man tør, eller man kan hidkalde professionelle folk og betale sig fra det.

Hvis man stiller det op som valget "X-pest eller kolera", koster det fra 500 kr. og opefter plus moms at få fjernet et hvepsebo.

- Prisen er individuel alt efter hvor besværlig opgaven er og hvor langt jeg skal køre, forklarer skadedyrsbekæmper Thomas Hansen, der fra sit hjem ved Jerslev driver firmaet X-pest.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden