Hvilken nordjysk restaurant er DIN favorit?

Hos NORDJYSKE har vi sparket gang i jagten på “Årets NORDJYSKE restaurant”. Men hvilken restaurant er DIN favorit? Og hvorfor? Det har vi spurgt nordjyderne om.

AALBORG:NORDJYSKE står bag en ny restaurant-konkurrence, og til sommer skal Årets Nordjyske Restaurant findes. Otte af landsdelens bedste spisesteder stiller op. Men hvilken nordjyske restaurant er DIN favorit? Og hvorfor?

Det spurgte vi nordjyderne om på NORDJYSKEs Facebook-side og RadioNORDJYSKEs Facebook-side og her er et udpluk af de mange bud på favorit-restauranter i det nordjyske:

- Alimentum i Aalborg! De har fokus på økologi og bæredygtighed i deres fænomenale gastronomi. De er passionerede, hvilket blandt andet kommer til udtryk i deres samarbejde med Højgården, som er et økologisk landbrug. Skråt overfor Alimentum finder man Alimentum Vinkælder, som byder på et stort udvalg af lokal vin, øl og spiritus. Man kan med fordel blive medlem af Alimentum vinklub. Både restauranten og vinkælderen er bestemt et besøg værd, skriver Louise Birch-Cheng Andersen.

- Nerd i Frederikshavn - altid lækkert mad, udsøgt betjening i de flotteste omgivelser med intim atmosfære, synes Anja Bech.

- Villa Vest i Lønstrup - fantastisk udsigt, service og mad, skriver Lene Kristiansen.

- Fellini i Aalborg, det er ikke verdensklasse gourmetmad, men man bliver mæt, og de forstår at få gæster til at føle sig velkomne, OGSÅ efter at man har betalt og er på vej ud, fortæller Thorkild Hjorth Sørensen.

- Restaurant Amalie i Nørre Vorupør. Hyggelig atmosfære, fantastisk møre bøffer og venligt og smilende personale, skriver Helle Kjær Fisker.

- No76 i Aalborg, lokale, økologiske råvarer, lækker lækker mad, smukt anrettet, fantastisk betjening, atmosfære, skriver Åse Langbro Larsen.

- Jeg mener klart det må være Kanalfogedens køkken i Løgstør. Gourmetrestaurant i topklasse. Fantastisk betjening og smukke omgivelser. Den har ALT, synes Anita N.h. Weje.

-Restaurant Lilleheden i Hirtshals fordi de altid er super søde og maden altid supergod, fortæller Henriette Andrea Søttrup.

- Jacobs fiske restaurant i Sæby. Stor lækker buffet,friske varer, stort udvalg, yderst venligt personale, skriver Sussie Brinch.

La Locanda i Aalborg er min favorit, de har verdens bedste basilikum-is, synes Bente Stevn.

Læs mange flere bud på favoritrestauranter på NORDJYSKEs Facebook-side, her har du også selv mulighed for at komme med dit indspark til den bedste nordjyske restaurant.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.