Assens

Hvor blev debatten om Assens Skole af

Byrådsmedlem Melanie Simick (UP) undrede sig såre over, at sagen ikke var på dagsordenen på Mariagerfjord Byråds majmøde

Forældre til børn på Assens Skole kan øjensynligt i fremtiden forvente et nyt udspil fra udvalget for børn og familie. ?Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Forældre til børn på Assens Skole kan øjensynligt i fremtiden forvente et nyt udspil fra udvalget for børn og familie. ?Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

ASSENS:Hør, hvor blev Assens Skole af?

- Hvorfor er sagen ikke på dagsordenen, spurgte en skuffet Melanie Simick (UP) i byrådssalen?

Som det huskes, faldt først de de tre borgerlige partier og så Socialdemokraterne fra for en måneds tid siden.

Og gav dermed Assens Skole nyt overlevelseshåb, inden sagen efter planen skulle i byrådet.

NORDJYSKEs rundringning satte skriften på væggen. Sagen blev trukket.

Men Melanie Simick blev hverken spurgt endsige informeret nogetsteds fra.

- Sagen blev jo nærmest kortsluttet via pressen, og så havde jeg da bestemt forventet, at vi herefter kunne drøfte sagen i byrådet og få en ordentlig forklaring, bebrejdede hun.

- Jeg forstår ikke din skuffelse, for du ved jo lige så godt som os andre, at sagen nu ligger hos af børn- og familieudvalget. Havde du bedt om at få sagen i byrådet, ville jeg have anmodet dog om at trække forslaget tilbage, svarede borgmester Mogens Jespersen (V).

- Sagen hører retteligen hjemme i det udvalg, og det ville være helt forkert af os at kommentere på en sag, før den er færdigbehandlet dér, uddybede Mogens Jespersen.

- Men den drøftelse, som alene udspandt sig via pressen, burde i stedet have fundet sted i byrådet i dag, insisterede Melanie Simick.

- Jo, men 28 ud af 29 medlemmer var altså enige om at tage sagen af dagsordenen. Den kommer på, når en indstilling ligger klar, lovede borgmesteren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.