Hvor skal medicinen hentes?

Ingen mulighed for levering af medicin fremover i Lyngså med lukningen af XL-BYG

For Lyngså-boerne er nærmeste udlevering af fremover i Præstbro hos  Den Bette Købmand - foruden apoteket i Sæby naturligvis. Og det beklager apoteker Preben Smed ked af. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen. <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

For Lyngså-boerne er nærmeste udlevering af fremover i Præstbro hos Den Bette Købmand - foruden apoteket i Sæby naturligvis. Og det beklager apoteker Preben Smed ked af. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen. Foto: Kim Dahl Hansen

LYNGSÅ:Når XL-BYG lukker forretningen i Lyngså fredag 19. betyder det samtidig, at det - for Lyngså-boerne - er slut med at hente deres medicin fra Sæby Apotek i samme forretning.

Men hvor går man så hen?

- Vi var heldige, at vi fik den aftale med XL-byg i stand, da stedets købmand lukkede for ca. tre år siden. Men de var friske på det og ville gerne hjælpe. Og det er faktisk det sidste sted, vi kan samarbejde med i den by. Kravet om et apotekssamarbejde kræver nemlig, at den pågældende forretning har åbent fem dage om ugen - året rundt, fortæller apoteker Preben Smed fra Sæby Apotek.

Han er meget ked af, at det ikke længere er muligt at afhente varer fra Sæby Apotek i Lyngså fremover.

- Det er den sidste butik i Lyngså, der nu lukker. Og så er det nærmeste medicinudleveringssted fremover Præstbro ved Den Bette Købmand - foruden apoteket i Sæby. Og ellers sender vi naturligvis medicinen med A-Post via Post Nord. Så vidt jeg ved, har Dronninglund Apotek også et udleveringssted hos Sparkøbmanden i Asaa, siger Preben Smed - og fortsætter.

- Jeg er oprigtigt ked af, at vi ikke har mulighed for at fortsætte samarbejdet med XL-BYG. Og dukker der en forretning op i Lyngså eller Voerså, er jeg parat til straks at indlede et samarbejde med dem, slutter Preben Smed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk