Hyttefadsserien kommer fra Skagen

Borgere i Projektafdelingen i Skagen er med til at fremstille de forskellige produkter

Hyttefad som blomsterkrukke - lavet i Skagen fås i forskellige størrelser - den mindste koster 249 kr. på www.pa-shoppen.dk

Hyttefad som blomsterkrukke - lavet i Skagen fås i forskellige størrelser - den mindste koster 249 kr. på www.pa-shoppen.dk

SKAGEN:En ny boligserie - Hyttefadsserien - kommer fra værkstedet i Skagen under Projektafdelingen i Frederikshavn Kommune.

Ide og designet er udviklet af Lone Marie Stig fra Skagen.

Hyttefadet har igennem generationer været brugt af fiskere til brug for opbevaring af levende fisk, og det er dette hyttefad, der danner baggrund for ideen og designet af disse interiørting.

I serien, der er udført i træ, findes for tiden en bænk, små bakkeborde, tallerken- eller bogrække, almindelig bakke, brød, flutes, marmeladebakke, servietholder, bestik, serviet- eller tilbehørsholder, plantekrukker og kasser, dør- eller baderist og endnu andre er under udvikling.

I øjeblikket er en del af serien udstillet på Rådhuset i Skagen og Rådhuset i Frederikshavn og Projektafdelingen, Skarpæsvej 80, Skagen - hvor tingene også sælges, ligesom fra Projektafdelingens hjemmeside, PA-shoppen.dk, hvor der også er en hel række andre maritime ting til salg.

Projektafdelingen i Skagen er en del af Projektafdelingen i Frederikshavn kommune, hvortil borgere på forskellige typer af ydelser - f.eks. kontanthjælp, sygedagpenge, ledighedsydelse og dagpenge - kan henvises i varierende time- og tilbudsomfang, afhængig af den enkeltes behov og baggrund.

Og det er dem, der er med til at lave de forskellige produkter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.