Aalborg

I fængsel for at sparke betjent i hovedet

En nu 44-årig mand klagede over politiet, men endte selv med dom

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

AALBORG:Det har været en noget lang optakt til den dom, en nu 44-årig mand har modtaget efter et retsmøde i Retten i Aalborg.

Tilbage i august 2013 røg den 44-årige mand, som på daværende tidspunkt var bosat i Hadsund, og nu bor i København, i detentionen hos Nordjyllands Politi i Aalborg.

Det skete, efter han var blevet bortvist fra Gøglerbåden i Søndergade, og efterfølgende var vendt tilbage, hvorpå en patrulje fra Nordjyllands Politi indfandt sig.

- Han blev taget med i detentionen, og her blev han ophidset, hvorpå han sparkede en af betjentene i hovedet og forsøgte at ramme en anden, fortæller anklager Mette Høg Bonvig fra Nordjyllands Politi.

Forud for retsmødet i Aalborg har sagen været behandlet hos Statsadvokaten.

Den nu 44-årige mand valgte nemlig efter episoden på politigården at klage over politiet i forbindelsen med opholdet i detentionen.

- Statsadvokaten har efterforsket anklagen, og efterforskningen blev indstillet og afsluttet 20. maj, efter man ikke fandt, at der var hold i mandens klage. Først derefter kunne vi tage fat på anklagen mod manden, forklarer Mette Høg Bonvig.

Retsmødet i Aalborg endte med, at den 44-årige mand fik 60 dages ubetinget fængsel for episoden i detentionen på politigården.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.