I kø til Kato

Køen var lang, da Kato stillede op til autografskrivning og fotografering i Thisted

Morten Kyndby Holm
Her er det William Larsen, der foreviger Emma Kathrine Nørgaard fra Hillerslev sammen med Kato. De to havde ventet en time som de allerforreste i køen. I dagens avis fortæller Thomas Kato Vittrup om vejen fra mobildiskoteket i Thisted til den nuværende stjernestatus, hvor han sange høres af millioner. Foto: Ole Iversen
Musik 1. februar 2013 19:31

THISTED: Han havde forsøgt sig med både en guitar, trommesæt og keyboard. Men der var ikke rigtig noget af det, der fængede for Thomas Kato Vittrup.

Så en dag kom den 12-årige Thisted-knægt til alkoholfrit diskotek, Diskotek TAD’en, på Rolighedsskolen. Der oplevede han en discjockey - en dj - for første gang.

- Jeg blev inspireret. Og forelsket. Dér var noget, der gav mening for mig, fortæller Kato.

Små 20 år efter denne første forelskelse i kunsten at spille plader - og ikke mindst det sceneshow som følger med - er Kato på visit i hjembyen. Og det er ikke bare et familiebesøg.

Fredag eftermiddag var køen lang i J.P. Jacobsen Shoppingcenter i Thisted, da Kato stillede op til autografskrivning og fotografering fredag eftermiddag - få timer inden dj-fænomenet havde premiere på sit nye show i Thyhallen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...