I øjnhøjde med venskab og varme

FDF Hadsund på lejr på Sletten ved Ry

Hans Henrik Rasmussen
Der var masser af aktiviteter til Sille og Sigurd arrangementet. Foto: Anja Lysemose.
1. oktober 2016 06:00

260 FDFere i alderen 10-15 år fra Midtjylland, Himmerland, Djursland, Thy, Mors og Salling, var på lejr på Sletten ved Ry, den sidste weekend i september.

En efterårs weekend i september med masser af sol, var den smukke ramme for lejren på Sletten hvor en masse forventningsfulde børn var ude og få en masse oplevelser i diverse aktivitets grupper.

Lejrens gode faste rammer, med mulighed for at skabe nye relationer og plads til at lade fantasien råde, blev afviklet på fineste vis. Lørdag aften var der underholdning for deltagerne og bagefter var der frilufts disko samt et natløb.

Denne weekend var 9 unge mennesker i alderen 15-18 årige også på Sletten, for at få leder erfaring og dygtiggøre sig indenfor forskellige FDF kompetencer. Derudover var 13 andre, også samlet, for at blive klogere på forkyndelse og formidlingen af dette.

Lørdag var de yngste i landsdelen inviteret til en aktivitetsdag med temaet Sille og Sigurd rejser til Myanmar. Dette er et FDF og KFUMs missionsprojekt. Deltagerne skulle lege at de rejste til Myanmar, oplevede deres kultur gennem forskellige aktiviteter og smagte på mad derfra.

Der var 260 børn tilmeldt til dette arrangement, så alt i alt var der 700 deltagere på Sletten denne weekend, når man tæller deltagere, ledere og instruktører sammen.

Lejren blev sluttet af med en frilufts gudstjeneste under den dejligste blå september himmel.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...