I øjnhøjde med venskab og varme

FDF Hadsund på lejr på Sletten ved Ry

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Julie Graversen fra FDF Hadsund var meget produktiv på Smedje gruppen. Foto: Lars Bertelsen.

260 FDFere i alderen 10-15 år fra Midtjylland, Himmerland, Djursland, Thy, Mors og Salling, var på lejr på Sletten ved Ry, den sidste weekend i september.

En efterårs weekend i september med masser af sol, var den smukke ramme for lejren på Sletten hvor en masse forventningsfulde børn var ude og få en masse oplevelser i diverse aktivitets grupper.

Lejrens gode faste rammer, med mulighed for at skabe nye relationer og plads til at lade fantasien råde, blev afviklet på fineste vis. Lørdag aften var der underholdning for deltagerne og bagefter var der frilufts disko samt et natløb.

Denne weekend var 9 unge mennesker i alderen 15-18 årige også på Sletten, for at få leder erfaring og dygtiggøre sig indenfor forskellige FDF kompetencer. Derudover var 13 andre, også samlet, for at blive klogere på forkyndelse og formidlingen af dette.

Lørdag var de yngste i landsdelen inviteret til en aktivitetsdag med temaet Sille og Sigurd rejser til Myanmar. Dette er et FDF og KFUMs missionsprojekt. Deltagerne skulle lege at de rejste til Myanmar, oplevede deres kultur gennem forskellige aktiviteter og smagte på mad derfra.

Der var 260 børn tilmeldt til dette arrangement, så alt i alt var der 700 deltagere på Sletten denne weekend, når man tæller deltagere, ledere og instruktører sammen.

Lejren blev sluttet af med en frilufts gudstjeneste under den dejligste blå september himmel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.