Ibi og Simon: Derfor er vi forslskede

Trods 16 års aldersforskel trives kærligheden i bedste velgående mellem Ibi Støving og Brøndby-spilleren Simon Makienok.

Ibi og Simon: Derfor er vi forslskede

Ibi Støving løftede lørdag aften sløret for, hvorfor det går så godt mellem hende og 22-årige Simon Makienok.

TV-værten og Brøndby-spilleren viste åbent deres kærlighed på den røde løber ved den prestigefyldte musikbegivenhed Danish Music Award, og her fortalte Ibi Støving, at højdepunktet for hende i 2013 var at møde netop den 16 år yngre fodboldspiller.

- Vi er så ens. Vi elsker det samme musik og den samme mode. Vi har de samme meninger - også politisk. Vi griner af de samme ting, og vi kan lide de samme ting, sagde tv-værten ifølge bt.dk.

At parret er enige om mange ting er grundlaget for, at forelskelsen bare vokser, og at de nu bor sammen i Ibi Støvings lejlighed i København.

Tv-værten, der tidligere har dannet par med en anden fodboldspiller nemlig svenske Tobias Grahn, med hvem hun har sønnen Anakin, er helt på det rene med, at hun aldrig kommer til at bo i Makienoks hjemby Næstved.

- Jeg har boet i udlandet i fjorten år. Jeg ville eksplodere, hvis jeg boede i en lille by. Jeg skal bare være i nærheden af noget storbypuls, sagde Ibi Støving ifølge bt.dk.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Hun blev sur over, at festen sluttede
Luk