Brønderslev

Idræt og loppefund

Familie- og Firma Idræt vil gøre loppemarked til årlig begivenhed

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var masser af spændende lopper til salg, og de blev studeret nøje.Foto: Lars Pauli

BRØNDERSLEV:Normalt er det breddeidræt og motion i et passende tempo for især de lidt ældre årgange, der kendetegner Brønderslev Familie- og Firma Idræt, men søndag havde masser af møbler, køleskabe med mere fundet vej til klubbens center i Molsgade udenfor Brønderslev.

- Med et loppemarked har vi forhåbentlig lavet en ny tradition, som meget gerne må kaste et passende årligt overskud af sig til vores klub, siger stadioninspektør Christian Schmidt.

Han fortæller, at centret netop har fået renoveret køkkenet og fået nyt gulvtæppe, men der er stadig udfordringer på stedet og ting, der trænger til en fornyelse eller renovering.

- Vi vil meget gerne have nyt tag på nogle bygninger, ligesom andre skal males, og det skal overskuddet fra loppemarkedet være med til at føre ud i livet.

Plads til flere medlemmer

Christian Schmidt håber også, at loppemarkedet kan bane vejen for flere medlemmer til klubben.

- Her er adgang for alle, men hovedparten af vores medlemmer er af de ældre årgange, som kommer på vores dejlige center flere gange om ugen for at deltage i nogle af de ti aktiviteter, klubben i øjeblikket råder over.

Ikke mindst klubbens naturgolfbane er meget populær.

Ved søndagens loppemarked havde klubben omkring 15 medlemmer i sving, og der blev solgt mange forskellige effekter, ligesom der blev solgt frankfurtere og softice, og Christian Schmidt håber på et overskud på omkring 15.000-20.000 kroner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.