Idrætsforeninger står sammen

13 foreninger danner et fælles forhandlingsudvalg, som kan forhandle med Dana Cup

De foreninger, der bidrager med frivillig arbejdskraft til Dana Cup vil have ens retningslinjer at arbejde efter. Foto: Kim Dahl Hansen

De foreninger, der bidrager med frivillig arbejdskraft til Dana Cup vil have ens retningslinjer at arbejde efter. Foto: Kim Dahl Hansen

HJØRRING:Mandag aften havde Hjørring Kommunes Idrætssamvirke, HKI, indkaldt til et møde, hvor man diskuterede det fremtidige samarbejde med Dana Cup.

De mange idrætsforeninger, som lægger en hel del frivillig arbejdskraft i Dana Cup, følte, at Dana Cup efterhånden dikterede mere og mere.

10 årsværk

Det var især nye regler for salg på baneanlæggene og og indkøb af varer, der fik klubberne til at stejle.

De 13 foreninger, som var mødt op til formødet, repræsenterede i alt 20.000 frivillige arbejdstimer ved årets Dana Cup. Det svarer til godt 10 årsværk. Idrætssamvirket skal have et møde med Dana Cup i september.

Ulige betingelser

Formanden for idrætssamvirket, Jeppe Andersen, oplyser, at man på mødet delte erfaringer fra Dana Cup, og at der var et par overraskelser.

- Foreninger, som passer skoler, har vidt forskellige betingelser at arbejde under. Eksempelvis er der ingen klare retningslinjer for slutrengøringen af skolerne.
Nogle foreninger skal gøre rent på de skoler, de har ansvaret for, mens Dana Cup eller Hjørring Kommune står for slutrengøringen på andre skoler.

Er positivt stemt for Dana Cup

Selv om der blev rejst flere kritikpunkter, så forsikrer Jeppe Andersen, at foreningerne i samvirket er posistivt stemt for Dana Cup.

- Stemningen var i det hele taget positiv overfor Dana Cup. Vi er alle interesserede i, at Dana Cup bliver så stor og god som muligt. Hvis vi kan få Dana Cup op på over 1000 deltagende hold, så vil gerne hjælpe og bidrage til det, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.