Igen store navne i landsbygalleri

Jorn, Miro og Chagall blandt værkerne i Kulturkøbmandens nye udstilling

Asger Jorns ”Hommage a bleu” har givet navn til den nye udstilling hos Kulturkøbmanden. Privatfoto

Asger Jorns ”Hommage a bleu” har givet navn til den nye udstilling hos Kulturkøbmanden. Privatfoto

Galleri - Tryk og se alle billederne.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

ST. BRØNDUM: Kulturkøbmanden i St. Brøndum kan igen åbne dørene for en udstilling med store navne inden for international grafik.

Lørdag 27. oktober kl. 13-16 er der fernisering på ”Hommage en bleu”, som blandt andet byder på værker af Asger Jorn, Marc Chagall, Miro, Braque, Clavé, Henry Heerup, Corneille, Alechinsky, Jim Dine, Sam Francis, Sonia Delaunay, Serge Poliakoff og Robert Jacobsen.
Titlen på udstillingen ”Hommage en bleu” er afledt af titlen på et berømt værk af Jorn, der hedder ”Hommage a bleu”, som man efterhånden ser meget sjældent, men som altså er med i denne udstilling.
Kunsthandler Hans Moestrup, Hellum, er leverandøren af disse ”godbidder” og vil ved ferniseringen selv være til stede og fortælle om kunstnerne og deres værker.

Skovsmose har bredt sig

Mod sædvane må ferniseringsgæsterne denne gang undvære Kulturkøbmandens ”husorkester” Swing Time, men til gengæld ikke det traditionsrige traktement fra St. Brøndum Gourmetrute.

På første sal kan man se kunsthåndværk af Anne Flohr, Else Rasmussen, Ayoe Fuglsang, Vibeke Sunde, Elisabeth Weldingh, Dorte Lausten, Iris Jensen, Mads Christensen, Edel Kragh og Monika Gaston.
Kulturkøbmandens ”huskunstner” Ole Skovsmose, som til daglig befinder sig i Brasilien, lægger lige nu beslag på alle væggene i det gamle guldsmedeværksted på første sal.
Lørdag kan man også gå på bogudsalg i St. Brøndum Sparekasse lige over for Kulturkøbmanden. Brøndum Antikvariat har fyldt hele underetagen i sparekassen med bøger, plader og noder til en billig penge.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.