Ikke bekymret for skadeshistorik

FC Hjørring nye amerikaner dumpede lægetjek os New York Red Bulls

Babajide Ogunbiyi - til venstre i aktion for Viborg - har skrevet etårig kontrakt med FC Hjørring. Han kommer til klubben, når træningen indledes i begyndelsen af januar.Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Babajide Ogunbiyi - til venstre i aktion for Viborg - har skrevet etårig kontrakt med FC Hjørring. Han kommer til klubben, når træningen indledes i begyndelsen af januar.Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

HJØRRING:FC Hjørring satser på en spiller, der ikke har været i kamp i halvandet år, men 1. divisionsklubben i fodbold frygter ikke at have købt katten i sækken med engagementet af Babajide Ogunbiyi.

- Han ankommer til januar og der er god tid frem til sæsonstarten, hvor han kan bygge formen op og finde sit topniveau igen, siger sportschef Jacob Krüger.

Det er en knæskade, der har drillet den amerikanske forsvarsspiller, og han dumpede i sommer et lægetjek hos New York Red Bulls. Heller ikke det bekymrer FC Hjørring.

- Det beroliger os, at vi har set lægerapporterne, der fastslår, at afgørelsen ikke har noget med hans knæskade at gøre. Årsagen var af en anden karakter, der i vores øjne ikke hæmmer hans fodboldkarriere, lyder det fra Jacob Krüger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.