Ikke flere tomme løfter!

Der skal investeres i de unge

UDVIKLING:Hvis vi unge skal investere i Hjørring, er det nødvendigt at politikerne holder, hvad de lover. Lad være med at love os noget, I ikke kan holde og giv os unge en god grund til at vende tilbage hertil!

Til Hjørring Live var der en større debat angående Hjørring som uddannelses by i fremtiden. Arne Boelt fra Socialdemokratiet og nuværende borgmester udmelder, at vi skal gøre Hjørring mere attraktivt for unge at investere i. Hjørring Live er en stor årlig begivenhed, men er én begivenhed om året nok for de unge? Hvis man sammenligner Hjørring med Aalborg vil man kunne se, at størstedelen af Hjørrings kulturelle virksomhedsbudget bruges på museer 30,61 %. Aalborg bruger derimod 44,22% af budgettet på musikarrangementer, hvilket er meget attraktiv for flere generationer. Hvis vi ønsker, at gøre det mere attraktivt må vi eksempelvis investere i et bygningsarrangement ligesom Boxen i Herning, hvor der kan foregår flere events. På den måde kan Hjørring blive en større turistattraktion og på den måde er det muligt ikke længere at blive set som udkants Danmark. Med blik på Hjørrings geografiske placering vil vi også kunne tiltrække folk fra andre skandinaviske lande, så som Norge og Sverige, da vores nordøstlige beliggende har gjort, at vi er placeret tæt på to havne, Frederikshavn og Hirtshals. Vi har fået sat spot på Hjørring, fordi vi har Dana Cup. Kunne der eventuelt skabes et samarbejde med Dana Cup og deres udenlandske kontakter?

Det er vigtigt for Hjørrings fremtid, at vi forsøger at skabe flere arbejdspladser og flere videreuddannelses muligheder, da dét på længere sigt vil gavne Hjørring kommune. (Forkortet af red.)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.