Sjørring

Ildsjælen fra Sjørring

Willy Nielsen blev overrasket i sit hjem, da han fik beskeden om, at han er blevet kåret til Dansk Træner Unions månedens ildsjæl

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

DTU's ildsjæle får overrakt en taske med produkter fra Puma, som tak for deres gode arbejde. Foto: Peter Mørk

SJØRRING:Seks gange om året kårer Dansk Træner Union (DTU) en ildsjæl, som gør en ekstraordinær indsats for dansk fodbold. Onsdag 9. August var det blevet Willy Nielsen fra Sjørrings tur. I knap 50 år har han været kampfordeler for Sjørring Boldklub.

- Jeg vil hellere ud og besøge ildsjæle, end jeg vil ud til en forside, siger Jørgen Hansen, formand for DTU.

Willy Nielsen har været en ildsjæl i mange år, og han har gennem tiden også modtaget mere end skulderklap for sin indsats. Han har modtaget JBU's sølvnål, DBU's sølvnål og Jysk Fodbolddommer Unions 25 års nål. I 2002 blev han æresmedlem i Sjørring BK, og i 2008 blev han kåret til årets kampfordeler af DBU Jylland.

Willy har en klar opskrift på, hvordan man modtager så meget anerkendelse for sit arbejde, som han har gjort.

- Det er når du gør noget for andre, siger Willy Nielsen.

I 2013 fik Willy tildelt DBU Jyllands Hæderstegn i forbindelse med Sjørring BK’s 75 års jubilæum, og han lægger ikke skjul på, at det betyder meget for ham.

- Det er ubeskriveligt. Jeg blev så rørt, og den hæder er mange ting værd, og det kan slet ikke måles, siger Willy Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.