Indbrud i hele politikredsen

Tyve har været på spil i Skagen, Frederikshavn, Østervrå og Sæby

SKAGEN:Politiet har fået anmeldelser om en række indbrud i hele politikredsen. Natten mellem fredag og lørdag er der begået indbrud i Skagen støttecenter på Hans Baghs vej. Tyven har knust en rude og har stjålet et fladskærmstv. I Skagen har der også været indbrud i Skov og Naturstyrelsens kontor på Sct. Laurentiivej. Det er sket søndag klokken 4.00- Man har brudt en pengekasse op, som dog var tom.Der har også været indbrud i to sommerhuset på henholdsvis Fyrvej og Åkandevej. På Fyrvej vides ikke, hvad der er stjålet, mens der på Åkandevej mangler et tv og en videoafspiller.

Frederikshavn

I Restaurant Møllehuset har man natten til søndag fået stjålet tre bærbare computere, to af mærket Acer og en Samsung. Man er kommet ind ved at opbryde et vindue. På Buhlsvej er der fra en villa stjålet kontanter i løbet af søndagen.

Østervrå og Sæby

I Østervrå er der også stjålet fladskærmstv, to stk. Det er sket fra en villa på Møllegade. Og fra en hårsalon i Sæby er der stjålet diverse ting fra to jakkelommer. Jakkerne hang i en garderobe, og der var folk på arbejde i salonen. Man mistænkerto med udenlandsk udseende, men det fremgår ikke af døgnrapporten, hvilken slags udlændige og om det er mænd eller kvinder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.