Pædofili

Indrømmede misbrug af syv-årig på sms

En 46-årig mand skal tre et halvt år i fængsel for seksuelt misbrug af eks-kærestens plejedatter

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:En 46-årig mand fra Hjørring-området blev mandag i Vestre Landsret idømt tre år og seks måneders fængsel for seksuelt misbrug af sin eks-kærestes syv-årig plejedatter.

Manden blev dømt for i fire tilfælde at have haft anden kønslig omgang end samleje med pigen samt for i et tilfælde at have forsøgt fuldbyrdet samleje, oplyser anklager Søren Beckermann.

Indrømmede på sms

Overgrebene fandt sted i Vilsted i perioden fra august til november sidste år. På det tidspunkt var den 46-årige kæreste med pigens mor, som han havde mødt på dating.dk et halvt år forinden.

Men det var først efter, at de var gået fra hinanden, at overgrebene kom frem i lyset. Den 46-årige begyndte efter bruddet at sende sms’er til sin eks-kæreste, hvori han truede med at slå hende ihjel.
På et tidspunkt begyndte han at fortælle, hvad han havde gjort ved plejedatteren. Moren var i første omgang i tvivl, om hvorvidt den 46-årige talte sandt i sms’erne, men da plejedatteren kort tid efter selv fortalte om overgrebene, gik hun til politiet.

Nægtede misbrug

Den 46-årige blev ved byretten i juli i år idømt tre års fængsel, men landsretten skærpede altså straffen med yderligere seks måneder. Landsretten lagde vægt på den 46-åriges tilståelse på sms samt plejedatterens vidneudsagn.

Den 46-årige har hele tiden nægtet at have misbrugt den syv-årige pige, ligesom han nægter at have truet sin eks-kæreste.
I retten forklarede han, at han ikke kunne huske at have sendt sms’erne, og at han drak meget på det tidspunkt, hvor de blev sendt, oplyser Søren Beckmann.