Indrømmede misbrug af syv-årig på sms

En 46-årig mand skal tre et halvt år i fængsel for seksuelt misbrug af eks-kærestens plejedatter

Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Torben Hansen

AALBORG:En 46-årig mand fra Hjørring-området blev mandag i Vestre Landsret idømt tre år og seks måneders fængsel for seksuelt misbrug af sin eks-kærestes syv-årig plejedatter.

Manden blev dømt for i fire tilfælde at have haft anden kønslig omgang end samleje med pigen samt for i et tilfælde at have forsøgt fuldbyrdet samleje, oplyser anklager Søren Beckermann.

Indrømmede på sms

Overgrebene fandt sted i Vilsted i perioden fra august til november sidste år. På det tidspunkt var den 46-årige kæreste med pigens mor, som han havde mødt på dating.dk et halvt år forinden.

Men det var først efter, at de var gået fra hinanden, at overgrebene kom frem i lyset. Den 46-årige begyndte efter bruddet at sende sms’er til sin eks-kæreste, hvori han truede med at slå hende ihjel.
På et tidspunkt begyndte han at fortælle, hvad han havde gjort ved plejedatteren. Moren var i første omgang i tvivl, om hvorvidt den 46-årige talte sandt i sms’erne, men da plejedatteren kort tid efter selv fortalte om overgrebene, gik hun til politiet.

Nægtede misbrug

Den 46-årige blev ved byretten i juli i år idømt tre års fængsel, men landsretten skærpede altså straffen med yderligere seks måneder. Landsretten lagde vægt på den 46-åriges tilståelse på sms samt plejedatterens vidneudsagn.

Den 46-årige har hele tiden nægtet at have misbrugt den syv-årige pige, ligesom han nægter at have truet sin eks-kæreste.
I retten forklarede han, at han ikke kunne huske at have sendt sms’erne, og at han drak meget på det tidspunkt, hvor de blev sendt, oplyser Søren Beckmann.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.