Indsamling i Sindal til julegaver for udsatte børn

Arkivfoto: Hans Ravn
16. november 2016 12:57

- Vi laver en særindsamling i Sindal lørdag den 10. december ved Rema 1000, p-pladsen kl. 10-14, og det er til fordel for udsatte børn, hvor deres forældre har svært ved at få råd til at give børnene julegaver.

Det oplyser Susanne Hald, som sammen med andre frivillige samler ind for tredje år i træk til disse børn i Hjørring.

- Det er i samarbejde med Børne- & Familieafdelingen i Hjørring kommune, som finder disse familier til vores følgende initiativ, fortæller hun.

Vi har lånt et lokale på Ungehuset nord - det tidligere Motellet på Nordbovej 5, Hjørring. Her vil vi tage imod brugt/nyt legetøj el andre ting til børn og unge mellem 0-16 år. Det kan også være mobiltelefoner eller aflagte computere, som vi får renset, hvortil der så bliver lagt taletidskort i og evt nyt program i pc èn, så de er brugbare for de børn, der skal have gaverne.

Frivillige vil tage imod tingene som doneres og herefter pakket ind til børn i matchende aldersgrupper.

Der kan desuden støttes med pengebeløb som indbetales til Nordjyske bank 7370-1241934 eller på mobilepay til tlf. 40532327.

Har du lyst til at hjælpe med initiativet enten ved at tage imod ting til børnene eller også til at pakke tingene ind, kan du kontakte Susanne Hald: susannehald115@hotmail.com eller tlf. 40532327.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...