Skelund

Indskoling i Skelund holdt sensommerfest

350 gæster deltog i festen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

De ca. 350 mennesker var bænket ved lange borde i skolegården. Foto: Ejlif Rasmussen

SKELUND:Knap et par uger efter skolestarten var det torsdag aften blevet tid til, personale, elever og forældre satte hinanden stævne til skoleårets første sammenkomst i Havbakkeskolens indskoling i Skelund, hvor der blev budt på fællesspisning i skolegården.

Arrangementet ramte plet vejrmæssigt. Middagspåklædningen var i vid udstrækning T-shirts, korte bukser og bare fødder i sandaler.

- 350 har tilmeldt sig til sensommerfesten i skolen, og det er virkelig flot siger skoleleder Jens Laurids Pedersen.

Ca. 160 elever er tilknyttet indskolingen i Skelund, der rummer klasser fra nulte til tredje.

Forældrene havde aftensmaden og drikkevarer med og de mange mennesker blev bænket ved lange borde, hvor opdækningen blev varieret og spraglet.

Børnene har i de knap et par uger siden starten lært hinanden at kende, og de fleste forlod ret hurtig traktementet for at tage legepladsen i anvendelse, der var spændende igen udenfor normal skoletid.

Sammenkomsten var en god anledning til, at forældrene og specielt de forældre med børn, der netop er startet i nulte klasse, kunne lære de mange andre forældre med børn på skolen at kende.

Havbakkeskolen har de seneste år haft en noget omtumlet tilværelse.

Indskolen holdt for nogle få år siden flyttedag fra Øster Hurup til Skelund, så der har været meget at snakke om, og det er der fortsat, vidnede sammenkomsten om.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.