Dronninglund

Ingen fyringer

Økonomien på ældre-området hænger nu sammen

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND:Der vil ikke ske fyringer inden for ældre-området, som der ellers var udsigt til for blot nogle få uger siden. Det fremgår af den redegørelse, som byrådet nu har fået fra forvaltningen.

På byrådsmødet i sidste uge var der kraftig kritik fra specielt gruppeformand Arne M. Jensen, omkring information af byrådsmedlemmerne.

Der er dog fire medarbejdere, der skal flyttes fra plejecenter-området til kommunens hjemmepleje - frit-valg-området.

- Disse fire medarbejdere er endnu ikke udpeget, men det sker snarest. Udpegningen af de fire medarbejdere sker som et led i den samlede proces.

Ansættelsesstoppet, der blev indført, er nu ophævet, og det sker efter aftale med borgmester Mikael Klitgaard.

Der er 12 medarbejdere, der har ansættelsesforhold på plejecenter-området, og deres ansættelse udløber i den kommende periode. Disse ansættelsesforhold forlænges ikke.

Frit-valg-ordningen kan nu begynde at ansætte personer i de ledige stillinger. Her er opgaven især at sikre sommerferie-dækningen.

De 12 medarbejdere fra plejecenter-området, hvis ansættelse udløber, kan naturligvis søge job på frit-valg-området.

Den samlede økonomi hænger nu sammen, hedder det i redegørelsen.

Ifølge redegørelsen går der nu en proces i gang, hvor der sker forhandling med FOA, ligesom sagen skal behandles i det lokale MED-udvalg. Der skal ske en orientering af tillidsrepræsentanter, og de fire medarbejdere skal orienteres.

- Jeg har lovet en redegørelse, og den har byrådet nu fået, så alle er ført a jour med, hvad der er sket og skal ske, siger Mikael Klitgaard (V) til NORDJYSKE.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden