Ingen fysiske beviser på sexovergreb

Den tiltalte 57-årige mand fik det sidste ord

Foto Lars Pauli ¬ Aalborg, Badehusvej ¬ Retten facade hus <i>Lars Pauli</i>

Foto Lars Pauli ¬ Aalborg, Badehusvej ¬ Retten facade hus Lars Pauli

VESTHIMMERLAND:Anklagemyndigheden vil have en 57-årig mand fra Vesthimmerland, tiltalt for sexovergreb og vold mod sin søn og to stedbørn, idømt mindst otte års fængsel.

Bliver domsmandsretten derimod overbevist om forsvarerens argumenter, kan den 57-årige forlade byretten som en fri mand, når der fredag afsiges dom. Det er konklusionen efter proceduren onsdag, hvor den 57-årige tiltalte mand fik det sidste ord.

Ønskede ham død

- Jeg er meget overrasket over nogle af forklaringerne. At min stedsøn nu endelig indrømmer, at han aldrig har kunnet lide mig. At min eks-kone ønskede mig død da jeg blev indlagt livsfare på sygehuset, sagde han.

- Jeg prøvede at give mine børn alt, hvad jeg havde, men jeg har svigtet dem og skulle tidligere have kontaktet kommunen, så børnene havde lært ikke at lyve, sagde han.
Den 57-årige mand er tiltalt for ugentligt at have voldtaget sin steddatter fra hun var fem til hun var 12 år, hvor stedfaren flyttede fra familien.
Desuden er han tiltalt for fra 1999 til 2010 ugentligt at have begået vold også af særlig rå karakter mod den nu 16-årige stedsøn og den 57-åriges nu 11-årige søn.

Ingen fysiske beviser

Anklager Lasse Svensson fra Statsadvokaten og forsvarer Stig Ejler Jensen er enige om, at rettens vurdering af troværdigheden i forklaringerne fra de tre børn, moren og den tiltalte afgør sagen.

- Der findes ingen fysiske beviser på voldtægt, og eneste fysiske bevis på, der kan have foregået vold, er et ar på den ældste drengs balle, sagde Stig Ejler Jensen.
Anklager Lasse Svensson lagde vægt på at børnenes forklaringer var troværdige.

En dagligdag med vold

Den yngste dreng havde fortalt, at han seks gange havde luret og set faren begå sexovergreb mod pigen.

Børnene har fortalt om en barndom fyldt med vold og svigt fra den 57-årige, som drak tæt.
- Vold blev en del af dagligdagen, og børnene vænnede sig til det, sagde anklageren.

Ingen læsioner

Pigen har forklaret, at hun stort set hver dag blev voldtaget, når moren var på job. Det gjorde ondt, og hun skreg og græd hver gang.

Forsvareren hæftede sig ved, at en undersøgelse af pigen ikke har påvist læsioner på kønsorganerne.
- Er det sandsynligt, at en pige der fra fem års alderen og ihvertfald fem år frem har haft samleje næsten hver dag, ikke har sådanne læsioner, spurgte forsvareren.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.