Ingen har budt på bunker

Ejendomsmægler Ove Andersen håber dog på et salg inden sommeren

Hvis man har lyst til at blive bunker-ejer, så er der gode muligheder for at købe denne bunker på adressen Skovsvinget 9 i Aalborg. Foto: Ove Andersen

Hvis man har lyst til at blive bunker-ejer, så er der gode muligheder for at købe denne bunker på adressen Skovsvinget 9 i Aalborg. Foto: Ove Andersen

AALBORG:Interessen for at blive den lykkelige ejer af et bunkeranlæg fra 2. verdenskrig med central placering i Aalborg kan tilsyneladende ligge på et meget lille sted.

Der kom nemlig ikke ét eneste bud fra interesserede købere, da den sjældne ejendom for første gang nogensinde blev udbudt til offentligt salg af ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen Erhverv i Aalborg.

Selv om salget af bunkeren nok skal henføres under kategorien liebhaveri, så kommer det alligevel noget bag på statsautoriseret ejendomsmægler og erhvervschef Ove Andersen, John Frandsen Erhverv, at han ikke fik blot et enkelt konkret købstilbud.

- Forhåndsinteressen var såmænd ganske tilfredsstillende, og jeg havde nok også forventet mellem 20 og 25 henvendelser, siger Ove Andersen til NORDJYSKE.

Har ikke opgivet håbet

- Det er selvfølgelig skuffende, at bunkeren ikke blev solgt her i første udbudsrunde, men det betyder absolut ikke, at vi har opgivet håbet om at få den solgt på et eller andet tidspunkt, understreger han.

Der er således tale om et cirka 400 kvadratmeter stort bunkeranlæg beliggende ved Skovdalen i Aalborg - nærmere bestemt på adressen Skovsvinget 9.

Beredskabsstyrelsen er ejer af bunkeren, der blev bygget i 1944.

Hele anlægget ligger på en knap 2300 kvadratmeter stor, lejet grund, der tilhører Aalborg Kommune.

Ifølge ejendomsmægleren er kommunen villig til at indgå en 30-årig lejeaftale med en køber.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
En person er sandsynligvis stukket med kniv
Luk