Skovsgård

Ingen lys til træning

Lift med lys stillet op, indtil permanent løsning er klar

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lysmasterne skal monteres på såkaldte jordspyd af aluminium, som blev drejet ned i jorden torsdag. Masterne kan ikke leveres før uge ni.

SKOVSGÅRD:Jammerbugt Kommune ejer banearealerne på Skovsgård Stadion og har som led i forbedring af lysforholdene pillet de gamle træmaster ned i vinterpausen. De skal erstattes af nye i aluminium.

Desværre er de nye master forsinket og kan først være fremme i uge 9. I mellemtiden har Jammerbugt Kommune fundet en løsning. Fritidskonsulent Claus Eriksen, udviklingsafdelingen i Jammerbugt Kommune har netop indgået en anden aftale med leverandøren.

- Det skal ikke være kommunens eller foreningens skyld, at vi ikke kan levere til tiden. Derfor har vi stillet en midlertidig lift op med lys, så spillerne kan se bolden, oplyser Bøgild Thorhauge, ejer af Klim-Fjerritslev El-Forretning.

Han beklager forsinkelserne og oplyser, at der har været nogle problemer, der har gjort det svært at blive klar til sæsonstart. Undergrunden er meget sumpet. Det har umuliggjort at støbe fundamenter som planlagt. I stedet har man boret nogle pæle ned i jorden, som masterne skal monteres på.

De nye master er en del af en række planlagte masteudskiftninger, der i første omgang skal kaste bedre lys over Skovsgård og Trekroner Stadion, siger Claus Eriksen. Næste gang, der er penge i kassen, skal Aabybro Stadion have en tur også.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.