Ingen lys til træning

Lift med lys stillet op, indtil permanent løsning er klar

Anders Andersen og Lars Pauli
Lysarmaturet bliver boltet fast på liften, så det skulle ikke kunne blæse ned. Det er en midlertidig løsning, indtil masterne kan leveres.
Skovsgård 10. februar 2013 09:58

SKOVSGÅRD: Jammerbugt Kommune ejer banearealerne på Skovsgård Stadion og har som led i forbedring af lysforholdene pillet de gamle træmaster ned i vinterpausen. De skal erstattes af nye i aluminium.

Desværre er de nye master forsinket og kan først være fremme i uge 9. I mellemtiden har Jammerbugt Kommune fundet en løsning. Fritidskonsulent Claus Eriksen, udviklingsafdelingen i Jammerbugt Kommune har netop indgået en anden aftale med leverandøren.

- Det skal ikke være kommunens eller foreningens skyld, at vi ikke kan levere til tiden. Derfor har vi stillet en midlertidig lift op med lys, så spillerne kan se bolden, oplyser Bøgild Thorhauge, ejer af Klim-Fjerritslev El-Forretning.

Han beklager forsinkelserne og oplyser, at der har været nogle problemer, der har gjort det svært at blive klar til sæsonstart. Undergrunden er meget sumpet. Det har umuliggjort at støbe fundamenter som planlagt. I stedet har man boret nogle pæle ned i jorden, som masterne skal monteres på.

De nye master er en del af en række planlagte masteudskiftninger, der i første omgang skal kaste bedre lys over Skovsgård og Trekroner Stadion, siger Claus Eriksen. Næste gang, der er penge i kassen, skal Aabybro Stadion have en tur også.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...