Ingen rift om Dana Cup’ernes lommepenge

30.000 sommergæster får ikke Hjørrings butikker til at samarbejde om at hive lidt ekstra omsætning hjem

Disse norske Dana Cup-deltagere var allerede mandag på strøgtur i Hjørring, men skulle de få lyst til at shoppe igen en aften, så er deres muligheder meget begrænsede. Hjørring Handelsstandsforening kan nemlig ikke blive enige om at holde ekstra åbent under Dana Cup. De fleste lukker til sædvanlig tid. Foto: Grete Dahl <i>Foto Grete Dahl</i>

Disse norske Dana Cup-deltagere var allerede mandag på strøgtur i Hjørring, men skulle de få lyst til at shoppe igen en aften, så er deres muligheder meget begrænsede. Hjørring Handelsstandsforening kan nemlig ikke blive enige om at holde ekstra åbent under Dana Cup. De fleste lukker til sædvanlig tid. Foto: Grete Dahl Foto Grete Dahl

HJØRRING:Hvert år kommer omkring 30.000 mennesker til Hjørring i forbindelse med Dana Cup og hvert år diskuterer medlemmerne af Hjørring Handelsstandsforening om man monstro burde gøre en fælles, ekstra indsats for at få lidt ekstra kroner i kassen - og hvert år er konklusionen den samme.

- Det kan vist ikke betale sig, lyder det fra flertallet.

Og dermed holder langt størstedelen af butikkerne sig til den normale åbningstid, så personale og butiksejere på lige fod med de 30.000 fodspillere og turister kan nyde de lune og lyse sommeraftener ... men altså uden at kunne handle i Hjørring.

- Det er lidt ærgerligt, for hvis hele byen var enige om at holde åbent en eller flere aftener, kunne der nok hentes en ekstra omsætning hjem, siger handelschef Allan Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden