Ulsted

Ingen skolebus i Ulsted

Forældre undrer sig over, at bus fra oplandet til landsbyskole pludselig er væk

Ulsted har et stort opland, og derfor er mange forældre også afhængige af den skolebus, som nu er nedlagt. 

Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

Ulsted har et stort opland, og derfor er mange forældre også afhængige af den skolebus, som nu er nedlagt. Arkivfoto: Carl Th. Poulsen

ULSTED:En række forældre til børn på Ulsted Skole fik sig en ubehagelig overraskelse, da skolen startede igen efter sommerferien. Den bus, deres børn plejer at benytte for at komme til og fra og skole, var nemlig væk, og det undrer dem naturligvis meget.

Ifølge Naja Kjærulff Hefsgaard, som bor på Rimmervej, fik børnene sidste skoledag en seddel med hjem, om at der var ændret i kørslen, fordi den var overtaget af et andet busselskab, og derfor blev de opfordret til at henvende sig en time inden første afgang torsdag.

- For at være på den sikre side gjorde jeg det nu lidt før. Og så fik jeg at vide, at ruten var ændret til at være skolebus for Gandrup, Gåser og Skiveren, og at der, så vidt man kunne se, ikke længere var nogen skolebus i Ulsted, fortæller hun.

Naja kontaktede herefter skoleforvaltningen, som oplyste, at der sidste år var så få, som søgte om et buskort til Ulsted Skole, at man mener, der ikke er noget stort behov for busruten længere.

Skolerådmand Tina French Nielsen (V) blev torsdag kontaktet af forældrene i Ulsted, og hun vil nu undersøge, hvad der er op og ned i sagen.

- Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er sket. Umiddelbart lyder det da underligt, at skolen og forældrene ikke har fået besked, og derfor er mit bedste bud også, at sagen på en eller anden måde er havnet mellem to stole, så det skal vi selvfølgelig have undersøgt, siger hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.