Inspiration til den store dag

Hotel Klitrosen inviterede for anden gang til fest- og bryllupsmesse

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SLETTESTRAND:Der var alt hvad hjertet kunne begære for giftelystne og andre festglade mennesker, da Hotel Klitrosen i Slettestrand inviterede til fest- og bryllupsmesse.

Uden for stod limousinen klar ved siden af den hestetrukne karet.

Inden for kunne man se nærmere på festkjoler, alt til både brud og gom, fyrværkeri, smykker samt masser af smagsprøver, gode vine, lækre kager og festmenuer.

Det er anden gang, at hotellet holder festmesse, og det lader til at blive godt modtaget, for fyldt i lokalet var der i hvert fald.

Brudepar på besøg

Specielt var der hele dagen kø til smagsprøverne på festmenuen, som kokken fra hotellet sørgede for.

Et par af dem som havde taget turen til Slettestrand for at se nærmere på blandt andet vielsesringe var Kirsa Nielsen og Jakob Ranum fra Løgstør.

De skal giftes til september. Så meget er sikkert, men datoen og stedet for festen er ikke på plads.

- Der er mange ting, som vi lige skal have styr på, men det kommer nok hen ad vejen. Vi overvejer forskellige steder, og datoen afhænger jo af vores valg af det. Det vigtigste for os er, at det bliver en hyggelig fest, siger Kirsa Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.