Madmarked

Internationalt Marked åbnet i Thisted

Der er masser af sydlandske specialiteter at finde på Store Torv

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bo Lehm

THISTED:Indtil lørdag er det omrejsende ’’Internationalt Marked’’ endnu en gang er landet i Thisted. I år hjælpes jagten på den sydlandske stemning godt på vej af de sydlandske temperaturer, og når duften af spansk paella, franske oste og italienske pølser siver ud af markedsteltene, mens et par ældre mænd henslængt sidder i skyggen og betragter de handlende, bliver man næsten henført til et autentisk, sydeuropæisk marked.

En af markedets boder, der velsagtens har været mest udfordret af sommerens rekordvejr, er den finske. Her er det italienere, der står for salget af finske sweatere, tæpper og dyreskind.

- Det har været noget sværere at sælge i år. Især vores sweatere - men det går, det gør det altid, fortæller italienske Lorenzo.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst