iPad 3 ser dagens lys i næste uge

iPad 3 bliver præsenteret.

Onsdag oprinder dagen, som mange Apple-fans har ventet på i spænding. Den nye iPad 3 bliver præsenteret, og den vil få en række større forbedringer som eksempelvis HD-skærm.
Arkivfoto

Onsdag oprinder dagen, som mange Apple-fans har ventet på i spænding. Den nye iPad 3 bliver præsenteret, og den vil få en række større forbedringer som eksempelvis HD-skærm. Arkivfoto

Apple har inviteret til pressemøde i San Francisco 7. marts klokken 10 dansk tid - og invitationen er ledsaget af billeder af den kommende tablet. Det skriver macrumors.com. Og det skulle være ganske vist, at det er den nye iPad 3, som bliver vist frem. I emnefeltet på invitationen står der: "We have something you really have to see. And touch." Ifølge rygterne bliver skærmen på den nye iPad 3 en slags superskærm med en opløsning, der er fire gange så høj som på iPad 2 - det får opløsningen op på 2.048 x 1.536 pixels. Den tredje version af iPad skulle også være væsentligt hurtigere end 2'eren. Den første iPad blev solgt tilbage i 2010. Siden da er der solgt 55 millioner iPads.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.